icon

Intercedent van het Jaar

Ela Timar verkozen tot Intercedent van het Jaar 2017!


De Intercedent van het Jaar 2017 is gekozen! Aan een spannende finale gingen drie pittige voorrondes vooraf: de kennisbattle, het telefonisch assessment en de filmsessie. De 10 finalisten hebben tijdens de finale, die bestond uit een pitch en verschillende speeddates, hun beste beentje voorgezet. Unaniem is door de vakjury de beste intercedent van Nederland gekozen!

En de winnaar is...
En, wie is in 2017 de beste Intercedent van Nederland? Er kan er maar één de winnaar zijn en dat is Ela Timar van de Interactief Groep! Zij maakte indruk op de jury. Innemend, krachtig met een enorme drive en oog voor een ander. Ela: 'Vandaag waren er alleen maar winnaars, alle finalisten waren geweldig. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik gewonnen heb'. Ela leverde een topprestatie en had naast hoge scores in de voorrondes een bijzonder krachtig pitch en een overtuigend filmpje. Van harte gefeliciteerd! Zij gaat niet alleen met deze prachtige titel naar huis, maar ook met de reischeque t.w.v. € 1000,-.

Ela Timar  Intercedent van het Jaar 2017_1

De finalisten
Naast Ela Timar van de Interactief Groep verdienen alle 9 topfinalisten een waardige vermelding. Immers uit 120 kandidaten zijn zij in staat geweest door te dringen tot de finale. Op nummer twee is dit jaar Jacquelien in 't Veld van In Person geëindigd en nummer 3 is Christel van Rossum van Unique geworden. Plekken om terecht heel trots op te zijn.
 
Kennis beloond met Stoof-prijs
Ook dit jaar heeft Stichting Stoof online weer een kennischeque uitgeloofd aan degene met de beste vakkennis. Dit jaar is de winnaar van deze cheque Christel van Rossum van Unique. Zij had het hoogste cijfer (een 9.6!) voor de kennisquiz en nam de opleidingscheque t.w.v. € 500 van Stichting Stoof in ontvangst.
 
Intercedent van het Jaar 2018
Ook volgend jaar gaan we deze geweldige verkiezing weer organiseren. Wil jij Intercedent van het Jaar 2018 worden, houd dan onze site www.intercedentvanhetjaar.nl in de gaten. Of volg ons op Facebook en Twitter.
 
Doel van de verkiezing is om het prachtige vak van intercedent onder de aandacht te brengen. Want wie weet als geen ander hoe je bruggen bouwt tussen organisaties en talenten? Hoe je verbindt? En hoe belangrijk netwerken is? Kortom een event, dat je niet mag missen!

Intercedent van het Jaar organiseren wij in samenwerking met de brancheverenigingen ABU, NBBU en INDEED, Van Riel & Feyli Advocaten Direct PayrollingKeesz Happy@work en Academy For Recruitment.

Interview met DE Intercedent van het Jaar 2017: Ela Timar
Lees hier het interview met de winnares van de Intercedent van het Jaar verkiezing 2017.

Professionele filmpjes finalisten 2017
Bekijk hieronder de filmpjes van de 10 finalisten van de Intercedent van het Jaar verkiezing 2017 :