icon

Intercedent van het Jaar

Word jij de Intercedent van het Jaar 2017?ARTRA is weer zoek. Op zoek naar de beste intercedent van Nederland! Waarom? Iedere dag zetten ruim 20.000 intercedenten zich met hart en ziel in om de juiste baan voor mensen te vinden. Intercedenten zien het beste in mensen. Ze zien welke talenten mensen hebben. Ze kunnen verbanden leggen tussen interesses, ambities en kennis. 

Wij zijn op zoek naar jou!

De beste intercedent van Nederland. De intercedent die iedere dag weer gemotiveerd is en werkzoekenden de kans geeft op een nieuwe baan, een toekomst! 

Dus, geef je snel op!

Hoe word ik Intercedent van het jaar?
Intercedent van het jaar word je natuurlijk niet zomaar, daar moet je iets voor doen! Als deelnemer doorloop je 3 voorrondes. De kennisbattle, het telefonisch assessment en Personal Branding. En om je bij het laatste onderdeel te ondersteunen, neem je deel aan de masterclass Personal branding die ARTRA speciaal voor de finalisten verzorgd en aansluitend maken we met jou een promotievideo waarin jij pitcht waarom jij DE intercedent van het jaar bent!

Behoor je tot de 10 finalisten dan ga je door naar de Grande Finale op woensdag 29 november 2017. De finale bestaat uit speeddates met de vakjury en een pitch. De winnaar ontvangt een award, een reischeque van € 1.000,-  en mag zich maar liefst 1 jaar de Intercedent van het jaar 2017 noemen! Daarnaast ligt voor de top drie een UE BOOM klaar. Ook verrassen we de overige finalisten met een mooie prijs! Tenslotte maken de finalisten kans op een opleidingscheque ter waarde van € 500,- gesponsord door STOOF.

Doel van de verkiezing is om het prachtige vak van intercedent onder de aandacht te brengen. Want wie weet als geen ander hoe je bruggen bouwt tussen organisaties en talenten? Hoe je verbindt? En hoe belangrijk netwerken is? Kortom een event, dat je niet mag missen!

Intercedent van het Jaar organiseren wij in samenwerking met de brancheverenigingen ABU, NBBU en INDEED,
Van Riel & Feyli Advocaten Direct PayrollingKeesz Happy@work en Academy For Recruitment.

Ga naar de website www.intercedentvanhetjaar.nl voor meer informatie en om je aan te melden.

Professionele video-shoot finalisten 2016
Bekijk hieronder de video-shoot van de winnaar van 2016: Renee Bakker van In Person en de negen andere finalisten van 2016.
 
 
     
 
     
 
     
 
     
 
Slider 1 - IVHJ 2017

Klik hier om je aan te melden!