icon

Intercedent van het Jaar
Ieder jaar organiseert ARTRA de verkiezing 'Intercedent van het Jaar'. Dit jaar vindt de verkiezing plaats op woensdag 29 november 2017 in Maarssen!

Intercedent van het jaar word je natuurlijk niet zomaar, daar moet je iets voor doen! Als deelnemer doorloop je 3 voorrondes. De kennisbattle, het telefonisch assessment en de filmsessie. En om je bij het laatste onderdeel te ondersteunen, neem je deel aan de masterclass Personal branding die ARTRA speciaal voor alle deelnemers verzorgt op 5 oktober 2017!

Behoor je tot de 10 Runners UP dan ga je door naar de Grande Finale op woensdag 29 november, die bestaat uit een speeddate met de vakjury en een pitch.
Voor de top drie ligt een iPad Mini klaar. Ben je de absolute winnaar dan krijg je ook nog eens, naast een mooie trofee en een reischeque van maar liefst € 1.000,- de felbegeerde titel: "Intercedent van het jaar"!

Doel van de verkiezing is om het prachtige vak van intercedent onder de aandacht te brengen. Want wie weet als geen ander hoe je bruggen bouwt tussen organisaties en talenten? Hoe je verbindt? En hoe belangrijk netwerken is? Kortom een event, dat je niet mag missen!

Intercedent van het Jaar organiseren wij in samenwerking met de brancheverenigingen ABU, NBBU en INDEED, VRF Advocaten en Direct Payrolling.

Ga naar de website www.intercedentvanhetjaar.nl voor meer informatie. 

Bekijk hieronder het filmpje van de winnaar van 2016: Renee Bakker van In Person en de negen andere finalisten van 2016.
 
     
 
     
 
     
 
     
 
Opleidingskalender
Klik hier voor een overzicht van alle trainingen met data en locatie.
Opleidingskalender