icon

Over ARTRA

Wij zijn méér dan een trainingsbureauARTRA is hét trainingsbureau voor de flexbranche en marktleider. Wij bieden trainingen, coaching, advies en interim management aan starters, (senior) professionals en managers werkzaam binnen de HR en de flexbranche.

100% groei
Wij houden niet van stilstand, gaan voor 100% groei en blijven onszelf continu uitdagen. We komen hierdoor steeds met nieuwe producten en diensten. Ons doel is om mensen binnen organisaties te ontwikkelen, zodat zij én bedrijven excelleren!
 
40 jaar expertise
Ruim 1500 klanten maken jaarlijks gebruik van onze trainingen. We trainen intermediairs op elk punt in de carrière en dat doen we al 40 jaar. Meer dan 12.000 deelnemers volgen per jaar de opleidingen van ARTRA. Ruim 50 trainers, afkomstig uit de branche, zijn verbonden aan ARTRA. Veel van onze trainers trainen al meer dan 15 jaar voor ARTRA. De trainers zorgen er mede voor dat onze opleidingen toegespitst blijven op de praktijk.

Méér dan alleen trainen
Naast het aanbieden van trainingen, coaching en advies, spelen we in op de kansberoepen intercedent en recruiter en organiseren we evenementen zoals Intercedent van het Jaar. Volop veelzijdig!

Zeer hoge klanttevredenheid
Onze organisatie is CEDEO erkend. CEDEO is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van HR-dienstverleners in Nederland meet en waarborgt. ARTRA scoort bijzonder hoge klanttevredenheidsscores van 99,3% voor maatwerk en 96% voor open opleidingen.
CEDEO Erkenning MaatwerkCEDEO Erkenning Open Inschrijvingen
 

 

foto BO ARTRA
Trainingscoördinatoren